Uitslag PSV - Bnei Yehuda

Stefan (sportfreak)
PSV heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Na de 1-0 zege in de uitwedstrijd won het ook in Eindhoven met 1-0 van Bnei Yehuda.

PSV begon niet goed aan de wedstrijd, en de beste kansen waren zelfs voor Bnei. Atar vuurde een hard schot op het doel af, maar stuitte op keeper Isakkson. Het was PSV dat op voorsprong kwam, maar het had hier wel een twijfelachtige penalty voor nodig nadat Afellay werd gevloerd. Simons bracht de Eindhovenaren op voorsprong.

In de tweede helft had PSV de wedstrijd onder controle, maar echt scherp was het niet. Dit was de mazzel voor Bnei dat hierdoor niet tegen een grote nederlaag opliep. Zelf had Bnei de kwaliteit niet om te profiteren van de nonchalance bij PSV.

Een tegenvaller was nog wel de blessure voor Jonathan Reis. Hij kwam voor Danny Koevermans in het veld, maar liep na enkele minuten al een blessure op aan zijn sleutelbeen en moest zich weer laten vervangen.

karakteristieken:

PSV – Bnei Yehuda 1-0
25' Simon 1-0 (pen)

Toeschouwers:
Scheidsrechter: Muniz Fernández (spa)
Stadion: Philips Stadion
Gele kaart: edri, Abu Zaid, Linic (Bnei Yehuda)

Opstellingen

PSV: Isaksson, Manolev, Ooijer, Rodríguez, Pieters, Simons (Engelaar/46), Afellay, Bakkal, Lazovic, Koevermans (Reis/77-Toivonen/83), Dzsudzsák

Bnei YehudaAiyenugba, Azuz, A.Haddad, Mori, Edri, Rali (Zairi/78), Abu Zaid, Radi (Linic/65), Baldut (Biton/71), Atar, Galván