Knaven nog een jaar door bij Milram

donroyco
Servais Knaven blijft nog een jaar op de fiets zitten voor Team Milram. De 38-jarige wielrenner tekende het nieuwe contract tijdens de Eneco Tour in Rotterdam.

"Ik kijk erg naar volgend jaar uit. Ik wil graag Team Milram en manager Gerry van Gerwen bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben", aldus de Parijs - Roubaix-winnaar van 2001. "Ik geniet ervan om te rijden in dit team. Je voelt de geweldige ontwikkeling en ik wil mijn steentje graag bijdragen aan het succes van het team."

Manager Gerry van Gerwen was ook in zijn nopjes over de langer durende samenwerking met Knaven. "Servais Knaven is een absolute modelprofessional. Hij kan terugblikken op een ongeëvenaarde carrière en is een belangrijke aanwinst voor elk team. Hij brengt een enorme ervaring en kennis van de voorjaarsklassiekers met zich mee."

Knaven reed pas sinds begin dit jaar voor Team Milram, daarvoor stapte hij op de fiets voor Team Columbia. De geboren Lobithenaar werd in 1995 Nederlands kampioen op de weg. In 2003 pakte hij een etappe in de Tour de France.