[Fotoreportage] Bavaria City Racing deel 2

Peterselieman
Gisteren kon je op FOK!sport het eerste deel vinden van het verslag rond Bavaria City Racing in Rotterdam. Zoals beloofd brengen we vandaag deel twee.

Naast een hoop auto's waren er wel degelijk voertuigen die op minder dan vier wielen het parcours betraden. Zoals je ziet op de foto hieronder kon ook deze motorcoureur een aardige demo geven van zijn vaardigheden op deze tweewieler.

Zoals elk jaar waren er ook dit jaar weer een aantal driftwagens op het parcours te vinden. Zoals je ziet zullen de Rotterdammers mede door deze drifters de komende weken nog vaak terug kunnen denken aan dit evenement door het vele rubber wat er op de Rotterdamse wegen werd achtergelaten.

Nu is het wel weer tijd voor een aantal leuke foto's van de diverse raceklasses. Natuurlijk waren er WRC-auto's aanwezig in Rotterdam maar ook de diverse andere autoklasses waren in Rotterdam van de partij. Zoals de Dutch GT4-bolides.


De BMW M3 GT4 van Duncan Huisman en Ricardo van der Ende


De BMW Z4 van Richard van den Berg en Ferdinand Kool


Een Porsche

Ook de open Formule-auto's waren nog aanwezig.

Ook de Dakarvrachtwagens reden hun ronden in Rotterdam. Zo was het team van Gerard de Rooy vertegenwoordigd en ook de vrachtwagen van Marcel van Vliet reed op het parcours.


Ook vrachtwagens kunnen met rokende banden rijden

Ook was er aandacht voor een aantal Hot Rod-auto's.

En natuurlijk hebben we ook nog een aantal foto's die gemaakt zijn tijdens de diverse Formule-1 demonstraties.


David Coulthard die nog even wat donutjes draaide

En natuurlijk de afsluiter van de dag en van deze fotoreportage... Fernando Alonso.

Met dank aan FOK!user Albert van Leeuwen, FOK!fotografe Lauriette de Ruiter en FOK!sport-Eindredacteur sportfreak voor de foto's.