Punten F1-voorspeller ronde 10

Peterselieman
Het Formule 1-circus heeft na een bizar weekend de Hungaroring weer verlaten. Tijd voor FOK!sport om de balans op te maken en de nieuwe tussenstand in de FOK! F1-voorspeller bekend te maken.

Winnaar deze ronde is groundhopper met 25 punten. Daarachter zijn azaroth en RRebel gedeeld tweede geworden met 17 punten. Een gedeelde vierde plaats was er deze ronde voor RSF1984, hafc, urahara, RemyRR, Balloontje, Charrel en Juppy.

In het klassement gaat Mist ook deze ronde nog aan de leiding met 242 punten. Charrel staat op plaats twee met 225 punten. Daarachter volgen Sufferdt met 209 en JB83 met 207 punten. De top vijf wordt afgesloten door urahara met 206 punten.

De ingevoerde resultaten:
VT1: Heikki Kovalainen
VT2: Lewis Hamilton
VT3: Lewis Hamilton

Kwali1: Fernando Alonso
Kwali2: Sebastian Vettel
Kwali3: Mark Webber
Kwali4: Lewis Hamilton
Kwali5: Nico Rosberg

Snelheid kwali: McLaren

Race1: Lewis Hamilton
Race2: Kimi Räikkönen
Race3: Mark Webber
Race4: Nico Rosberg
Race5: Heikki Kovalainen
Race6: Timo Glock
Race7: Jenson Button
Race8: Jarno Trulli
Race9: Kazuki Nakajima
Race10: Rubens Barrichello

Snelste ronde: Mark Webber
Snelste pitstop: Toyota
Eerste uitvaller: Force India

De volgende race is de Grand Prix van Europa die op 23 augustus op het circuit van Valencia verreden wordt. Je kunt je voorspelling voor deze race opgeven tot 20 augustus 23:59 uur.

Mededeling: Mocht je Jaime Alguersuari willen kiezen, vul dan Sébastien Bourdais in. Verder zal de vervanger van Felipe Massa in het spel onder de naam van de Braziliaan rijden. Tenslotte zal het eventuele niet rijden van Renault niet tellen als zijnde dat zij de eerste uitvallers in Valencia zijn.