Spits Fejzullahu tekent bij NEC

donroyco
Vandaag is de transfer beklonken van aanvaller Erton Fejzullahu (21) die overkomt van het Zweedse Mjällby. Fejzullahu tekent een contract wat hem voor de komende vier seizoenen aan NEC bindt.

Technisch directeur Carlos Aalbers van NEC roemt het talent van de nieuwe aanwinst: "Erton is een multifunctionele speler die op meerdere posities in de aanval of als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Bovendien is hij snel en beschikt hij over scorend vermogen."

Fejzullahu die over een Zweeds paspoort beschikt is geboren in Kosovo. De aanvaller is enthousiast over zijn transfer: "In Nederland wordt altijd aanvallend gedacht en offensief gespeeld. Voor jonge aanvallers een ideale leerschool om jezelf als speler te ontwikkelen en te verbeteren. Ik ben 21 jaren jong, maar verwacht veel van voetballen in de Eredivisie en hoop op plaatsing voor de Europa League."

Over de werkwijze van de Nijmegenaren is de spits zeer te spreken. "NEC werkt met veel jonge spelers en die filosofie staat me zeer aan. Gedurende de afgelopen week heb ik een indruk gekregen van NEC, van Nijmegen, van het stadion en van een aantal mensen dat er werkt. Een warme club met behulpzame en vriendelijke mensen. Ondanks de interesse uit Zweden, Denemarken en van andere Nederlandse clubs, voelde N.E.C. goed aan en ik hoop hier mooie tijden te gaan beleven. Ik weet dat NEC onlangs Europees heeft gespeeld tegen onder meer Tottenham Hotspur en Udinese, die tijd wil ik met de club opnieuw gaan beleven!"