Sluiter verslaat Maximo Gonzalez

Tim86
Raemon Sluiter is doorgedrongen tot de tweede ronde van de Siemens Open in Scheveningen. De Rotterdammer versloeg Maximo Gonzalez in twee sets: 6-3 en 6-4. De Argentijn was als tweede geplaatst en staat momenteel 62e op de wereldranglijst.

In de week voor Wimbledon wist Sluiter ook al indruk te maken op het ATP-toernooi van Rosmalen, waar hij pas in de finale verloor van Benjamin Becker. In de tweede ronde van het Challenger toernooi in Scheveningen ontmoet Sluiter Rameez Junaid.

Ook Thiemo de Bakker bereikte de volgende ronde. De Nederlander versloeg de Australiër Joseph Sirianni in drie sets: 6-7, 6-4 en 6-3. De derde Nederlander die vandaag in actie kwam was Stephan Fransen. Bij een voorsprong van 6-1 en 4-1 voor de Nederlander moest diens opponent Pere Riba opgeven vanwege een blessure.

Voor Thomas Schoorel bleek de eerste ronde wel het eindstation te zijn. De Nederlander was niet opgewassen tegen Simon Greul (8) en verloor met 6-4 en 6-4. Gisteren werd ook Jesse Huta Galung al uitgeschakeld door Pablo Cuevas.