Benayoun verlengt contract

Ermin (TheClown1)
Liverpool en Yossi Benayoun hebben een nieuw akkoord bereikt waardoor de middenvelder een contract heeft tot 2012 op Anfield Road. Het oude contract liep in de zomer van 2011 af.

De 29-jarige middenvelder is zeer tevreden met het vertrouwen dat hij geniet bij Liverpool. "Ik ben erg blij dat we tot een contractverlenging zijn gekomen. Het is natuurlijk al een droom om hier te spelen en ik wil hier nog lang blijven spelen", begint de Israëlier zijn verhaal.

Benayoun heeft het afgelopen seizoen meerdere malen een basisplaats gekregen van trainer Rafael Benítez. De speler hoopt deze lijn door te zetten en prijzen te winnen met de Engelse topclub. "Ik kan me nu concentreren op het harde werk dat nodig is om beter te gaan spelen en prijzen te winnen met deze club", besluit de oud-Ajacied.

De trainer lijkt ook erg blij te zijn met deze ontwikkeling."Het was de intentie om de contracten van belangrijke spelers te verlengen en Yossi was er één van", reageerde de Spanjaard. Eerder verlengden Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Daniel Agger en Fernando Torres al hun contract.