Milan doet bod op Huntelaar

Niels (DerMeister)
AC Milan heeft een bod gedaan op Real Madrid-spits Klaas Jan Huntelaar, zo heeft Adriano Galliani, vice-voorzitter van de rossoneri, bevestigd. Milan verkocht onlangs sterspeler Kaká aan Real Madrid en verwierf bij deze transfer het eerste recht tot koop op Huntelaar.

Bij Real Madrid wordt sinds het aantreden van voorzitter Florentino Perez een grote schoonmaak gehouden. De Koninklijke spendeerde reeds vele miljoenen euro's aan de transfers van Kaká, Cristiano Ronaldo, Raul Albiol en Karim Benzema. Bovendien mogen verschillende spelers van de huidige selectie uitzien naar een nieuwe club.

Jorge Valdano, de nieuwe directeur van Real Madrid, vertelde vorige week dat alle spelers die mogen vertrekken bij de Spaanse club per telefoon hierover zijn ingelicht. Naast Huntelaar heeft ook Royston Drenthe een belletje gehad.

Voor Huntelaar bestaat er voldoende belangstelling. Manchester United en Hamburger SV willen The Hunter graag overnemen van Real Madrid. De Duitsers zijn echter geschrokken van de vraagprijs van De Koninklijke.