Zes nieuwelingen voor MVV

Michel (methodmich)
MVV heeft de selectie aangevuld met zes verse krachten. Gerard Aafjes, Cédric Ciza, Faty Papy, Malcolm Esajas, Steve Berger en Sandro Spasojevic komen de Limburgse selectie versterken.

Gerard Aafjes is de bekendste van het drietal. De 24-jarige middenvelder, die ook achterin uit de voeten kan, komt over van het Schotse Falkirk. De ex-speler van FC Volendam tekende een contract tot medio 2011 in Maastricht.

Sandro Spasojevic is een negentienjarige aanvaller uit Denemarken, die overkomt van Odense BK. De speler, die ook in Denemarken Onder 19 speelt, tekende een contract voor één seizoen met een optie op nog een jaar.

De negentienjarige Belg Cédric Ciza komt over van Anderlecht, waar hij aanvoerder was van de Brusselse beloften. Ciza speelt het liefst als defensieve middenvelder.

Zijn landgenoot Faty Papy is eveneens negentien jaar oud. De middenvelder wordt door Trabzonspor bij MVV gestald.

Spits Malcolm Esajas komt over van zondaghoofdklasser AFC. Daar werd de 22-jarige aanvaller topscorer met twaalf treffers. Bovendien werd hij uitgeroepen tot beste amateurvoetballer in de zondaghoofdklasse van de regio Noord-Holland.

Steve Berger tenslotte is een Belgische doelman, die in de jeugdopleiding van Standard Luik speelde. Hij tekende voor één jaar bij MVV.