Eto'o wil duidelijkheid van Barcelona

Peterselieman
Samuel Eto'o heeft aangegeven bij FC Barcelona te willen blijven. De Kameroener eist duidelijkheid van zijn club of ze hem willen behouden of toch willen verkopen zoals voorzitter Joan Laporta voor staat.

"Samuel wil erg graag blijven en zijn contract uitdienen. Maar Barcelona moet nu duidelijkheid geven," zegt de manager van Eto'o Jose Maria Mesalles. "Als Barcelona Samuel wil verkopen dan moeten ze dat zeggen. Dan kunnen wij inspringen op zijn toekomst. De club zegt dat trainer Pep Guardiola hem niet meer nodig heeft. Maar dat heeft de trainer niet zelf verteld aan Eto'o."

Eto'o heeft een contract tot medio 2010 bij de Catalanen en kan dat verlengen tot 2012, maar volgens de geruchten kan hij ook naar Manchester City voor 29 miljoen euro, maar Mesalles ontkent dat die club zich bij hem gemeld heeft.

"Als er een serieus bod is gedaan door Manchester City en Barcelona wil onderhandelen, dan kunnen we verder praten. Maar wij hebben nog geen contact gehad met City. Als het waar is dat Barcelona tot een akkoord is gekomen, dan komen wij er denk ik ook wel uit," aldus de manager die denkt dat de club valse verhalen heeft verspreid over Eto'o.