NAC Breda heeft dringend linksback nodig

Sjors (Sj0rSz)
NAC Breda hoopt op korte termijn een linkervleugelverdediger aan te trekken. Patrick Mtiliga stond afgelopen seizoen op deze positie, maar deze speler is inmiddels vertrokken.

"We hebben helemaal geen linksback meer in de selectie. We hebben er dus keihard een nodig," liet Robert Maaskant, trainer van NAC Breda, in een reactie weten. De Bredase ploeg heeft op dit moment niet de financiële middelen om een nieuwe verdediger te halen. "Maar in de voetballerij kan dat elke dag weer anders zijn. Als technische staf blijven wij daarom zoeken naar een alternatief op de linksbackplaats. Want als je niets doet, gebeurt er ook niets."

Daarnaast hoopt Maaskant op een langer verblijf van Nourdin Boukhari, die transfervrij is. "Als Nourdin over een paar weken nog steeds geen club heeft, en NAC Breda misschien weer wat te bieden, weet je het nooit."

Het is wel van belang dat er op korte termijn nieuwe spelers aangetrokken worden, want het seizoen begint voor NAC Breda al op 16 juli. Dan speelt de Brabantse formatie namelijk in de tweede ronde van de Europa League tegen het Armeense Gandzasar.