Been: "Komst Boukhari naar Feyenoord onzin"

donroyco
Feyenoord-trainer Mario Been ontkent dat de Rotterdammers interesse hebben getoond in aanvaller Nourdin Boukhari. Volgens Been is de speler bij Feyenoord aangeboden.

Boukhari traint momenteel mee met NAC Breda. De bijna 29-jarige aanvaller speelde het voorbije seizoen voor NAC, maar de Brabanders kunnen het zich financieel gezien niet veroorloven om Boukhari een nieuwe verbintenis aan te bieden.

Feyenoord zou Boukhari op transfervrije basis willen aantrekken, maar volgens trainer Been ligt de situatie anders dan dat deze eerder werd beschreven. "Hij is bij ons aangeboden. Dat is iets anders dan dat wij interesse hebben getoond," legt Been uit in het Algemeen Dagblad. "Berichten over de komst van Boukhari naar Feyenoord zijn dan ook klinkklare onzin."

Been laat verder weten dat hij op de komst van een rechtsbenige centrale verdediger rekent. De Feyenoord-coach hoopt de aankoop voor de eerste oefenwedstrijd van komende zaterdag te kunnen begroeten. "Daar reken ik wel op." Feyenoord speelt komende zaterdag tegen de eigen amateurtak.