Chelsea aast op Dembélé

RowanF1
AZ-aanvaller Moussa Dembélé is een concreet doel geworden voor het Engelse Chelsea. The Blues zien af van FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic en lijken nu voor de getalenteerde Belg van AZ te gaan. Mogelijk wordt Dembélé bij een transfer nog een seizoen in Alkmaar gestald.

Dembélé staat al een tijdje op het lijstje van Chelsea, dat zich enkele dagen geleden meldde bij Patrick Vervoort, de zaakwaarnemer van de aanvaller. Ook Juventus, Fiorentina, Genoa en Sevilla zijn in de markt voor de 21-jarige Dembélé.

"Via zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort weet ik dat Chelsea Moussa volgt," zegt technisch directeur van AZ Marcel Brands in de Telegraaf. "Maar alleen Genoa heeft zich een paar weken geleden concreet gemeld bij ons."

AZ zal Dembélé niet zomaar laten gaan en zou naar verluidt een transfersom van meer dan twintig miljoen euro eisen. Chelsea is op zijn beurt bereid de jonge Belg nog een jaartje in Alkmaar te stallen."Tegen bovengenoemde constructie zal ik zeker geen nee zeggen," aldus Dembélé hierover.