Toet, Van Driel en Nelson langer bij RBC

Wouter Kursten (Magneet)
RBC Roosendaal heeft overeenstemming bereikt met Cees Toet over een tweejarige verbintenis met een eenzijdige, door de club te lichten, optie voor nog een seizoen.

De 21-jarige linkercentrumverdediger werd het afgelopen half jaar gehuurd van Sparta Rotterdam. AZ-huurling Gregory Nelson tekent een eenjarig contract met een optie voor nog een extra seizoen, terwijl linkermiddenvelder Mels van Driel zijn aflopende contract met een tweejarige verbintenis verlengt. Melvin Koetsier komt over van de beloften van FC Twente. De 20-jarige doelman tekent in Roosendaal een eenjarig contract met een eenjarige optie.

RBC Roosendaal heeft voorts een vijftal amateur-spelers aan de selectie toegevoegd, die zich komend seizoen in de eerste selectie mogen bewijzen.
Het betreft linkermiddenvelder Marc Corman van Willem II, vleugelverdediger Wesley Pollemans van NAC Breda, rechtermiddenvelder Felino Jardim van Cambridge United alsmede rechtermiddenvelder Jurgen Gijzen en spits Ralf Seuntjens uit de beloften van RBC Roosendaal. Daarnaast is er een zogenaamde opleidingsplaats weggelegd voor A-junior Thomas van den Houten. De middenvelder krijgt in ieder geval gedurende de voorbereiding op het nieuwe seizoen de gelegenheid om met het eerste elftal mee te trainen.