De Mos: "Groot verschil tussen vraag en aanbod"

donroyco
De kans dat Aad de Mos zal toehappen op een aanbieding van het Turkse Genclerbirligi lijkt niet erg groot. De Hagenaar was onlangs op bezoek bij de club om over een mogelijk dienstverband te praten, maar aan een definitieve overeenstemming zitten nog teveel haken en ogen.

"Er zit een groot gat tussen vraag en aanbod," onthult de 62-jarige De Mos tegenover Sportweek. "Zoals het er nu uitziet, wordt het lastig."

"Ik ben drie dagen in Turkije geweest en de indruk was goed. Mooie accommodaties en een goed verhaal. Ze wilden me graag hebben, maar er moet natuurlijk wel een redelijke beloning tegenover staan."

Sinds De Mos in 2008 vertrok bij Vitesse zit hij zonder club. Gesprekken met Sparta Rotterdam liepen onlangs op niets uit. "Ik wil graag weer aan de slag, maar als je er niet uitkomt, houdt het op," aldus de Hagenaar.

"Ik heb nog altijd genoeg hoop. Er hebben de laatste tijd meer clubs interesse getoond, allemaal buitenlandse. Dat speelt al langer, dus het is nog even afwachten wat het wordt."