[NBA] Uitslag Lakers - Magic

Ermin (TheClown1)
De Los Angeles Lakers hadden gisteravond in eigen huis een verlenging nodig om langs de Orlando Magic te gaan. De uiteindelijke uitslag is 101-96 in het voordeel van de heren in het purple and gold.

De wedstrijd ging gelijk op vanaf het begin. Na het eerste kwart hadden beide ploegen vijftien punten. In het tweede kwart was er een licht voordeel voor de Lakers maar de Magic herstelde zich in het derde kwart. Het vierde kwart maakten de Lakers 25 punten terwijl de Magic er 23 had. Beide ploegen bleven op 88 punten steken na de officiële speeltijd. Een verlenging moest gespeeld worden. Deze werd met 13-8 in het voordeel van de Lakers afgesloten.

Het was wederom de avond van Kobe Bryant. De aanvoerder was in de eerste wedstrijd goed voor veertig punten. Gisteravond bleef de teller op 29 steken. Pau Gasol voegde daar 24 punten en tien rebounds aan toe. De coole center mocht ook elf vrije worpen schieten, waarvan hij er tien maakte. Verder scoorde Lamar The Candy Man Odom negentien punten en pakte acht rebounds.

Dwight Howard van de Magic werd goed verdedigd door de Lakers maar desondanks kwam de center tot zeventien punten en zestien rebounds. Rashard Lewis was de topscorer met 34 punten. De voormalige Supersonic bezorgde alle small forwards van de Lakers veel problemen. Hedu Turkoglu voegde daar 22 punten aan toen.

De volgende wedstrijd zal in Orlando gespeeld worden waar de Magic dan een 2-0 achterstand zullen proberen weg te werken.