Volmer: "We zullen weer aanvallen"

Sjors (Sj0rSz)
Vanavond zal De Graafschap voor lijfsbehoud in de Eredivisie gaan knokken. Hiervoor moet de ploeg uit Doetinchem wel af zien te rekenen met RKC Waalwijk.

Joost Volmer oogde in aanloop naar het duel met de Brabanders nog ontspannen."Dat zal naarmate de wedstrijd dichterbij komt, toenemen. We hebben gezien dat RKC goed is en weten wat we moeten doen. Alles geven is een vereiste. Deze wedstrijd winnen op halve kracht gaat zeker niet lukken."

Bovendien was Volmer erg te spreken over de tactiek van afgelopen zondag. Toen vielen De Superboeren voornamelijk aan. "We hebben aangevallen omdat we moesten winnen. Dat moet nu ook. Dus wat mij betreft spelen we op dezelfde manier."

Ook Luuk de Jong, die zijn club een derde wedstrijd bezorgde, realiseert zich dat De Graafschap vanavond moet winnen. "Het wordt heel spannend, dat is zeker. Dat we de finale in Waalwijk spelen maakt niet uit. De intentie moet dezelfde zijn omdat we ook nu moeten winnen en dus ook nu weer moeten aanvallen," liet hij weten. "[i]Dat ik zondag de winnende goal maakte was vooral belangrijk voor de ploeg. Het gaf ons vertrouwen. Omdat ik na dit seizoen vertrek, is me er veel aan gelegen De Graafschap in de Eredivisie te houden.