Barreto in belangstelling Lazio

Sjors (Sj0rSz)
Edgar Barreto vertrok in 2007 van Nijmegen naar Italië. Hij speelde in twee seizoenen 58 wedstrijden en scoorde vier keer. Hoewel zijn club Reggina degradeert is het mogelijk dat de 24-jarige middenvelder in de serie A actief blijft.

De voormalig smaakmaker van de club uit Nijmegen, waar hij 95 wedstrijden speelde, staat in de belangstelling van Lazio Roma.

The Biancocelesti zijn zeer geïnteresseerd in het contracteren van de Paraguayaan. "Het is bekend dat Lazio Barreto wil", verklaarde directeur sport van Reggina, Gabriela Martino, tegenover Lalaziosiamonoi.it. "Ik zou zeggen dat hij op dit moment zeven á acht miljoen kost."

Het bedrag is gebaseerd op het belang van de speler en de aandacht van andere clubs. "Deze speler is een belangrijke en hij doet het al twee jaar goed hier."

Martino lijkt hem niet graag kwijt te willen. De directeur van de Italiaanse ploeg vindt dat Lazio Roma andere prioriteiten moet stellen: "Ik denk dat Lazio eerst maar eens moet bedenken wie de nieuwe coach wordt en dan kunnen ze vooruit kijken."