Van Buuren verruilt Utrecht voor Den Bosch

Olga (Nuongirl)
Kees van Buuren zal komend seizoen de kleuren van FC Den Bosch gaan verdedigen. De 22-jarige voetballer is akkoord met de Bossche club over een eenjarig contract. Van Buuren komt transfervrij over van FC Utrecht.

In het voorjaar van 2006 maakte Van Buuren zijn debuut voor de Utrechters. Inmiddels heeft de verdediger 19 competitiewedstrijden bij FC Utrecht achter zijn naam staan. Op 6 februari 2007 maakte Van Buuren zijn debuut voor Jong Oranje.

Van Buuren over zijn overgang naar FC Den Bosch: "Ik wil graag meer aan voetballen toekomen. En FC Den Bosch vind ik een van de beste clubs uit de Jupiler League. Met grote regelmaat speelt FC Den Bosch om promotie en al jaren is meedoen aan de play-offs de minimale doelstelling. Ik heb dus niet lang hoeven nadenken over een overgang naar Den Bosch. Daarnaast hoorde ik van mijn ploeggenoten bij FC Utrecht veel goede verhalen over de club. Michel Vorm, Cedric van der Gun, en Barry Maguire hebben er ook gespeeld en zijn allemaal zeer positief. Samen met Barry ben ik dit seizoen al eens wezen kijken in Stadion De Vliert en de sfeer daar gaf me een goed gevoel."