Contractsverlenging voor Nevland

Ermin (TheClown1)
Erik Nevland is aan zijn tweede seizoen bezig bij Fulham. De voormalige spits van FC Groningen verruilde in 2007 Nederland voor Engeland en had aanpassingsproblemen aan het begin. Inmiddels wordt de 31-jarige aanvaller ans een supersub gezien in Londen.

Hij kan bij de voormalige club van Edwin van der Sar niet rekenen op een basisplaats maar doet het voortreffelijk in zijn invalbeurten. Zaterdag scoorde hij tegen Stoke City het winnende doelpunt. De Zweedse club Viking IF heeft interesse in de spits en Nevland zou naar het aanbod willen luisteren.

Tegenover Sky Sports laat trainer Roy Hodgson weten tevreden te zijn over zijn kracht: "Erik is een fantastische prof. Hij is niet erg groot of snel, maar heeft een uniek neusje voor de goal. Het is belangrijk om zulke spelers in je selectie te hebben. Ze beslissen wedstrijden voor je." Over de interesse vanuit zijn vaderland zegt Hodgson het volgende weten. "Hij heeft daar eerder al gespeeld en ze willen hem erg graag terughebben, maar ik wil Erik er graag bijhouden. We gaan daar de komende weken over praten."