Vlemmings krijgt 'rare smaak' in de mond

Olga (Nuongirl)
De 1-0 overwinning op FC Twente leverde Feyenoord een plek in het linkerrijtje op. Voor de eerste keer sinds september staan de Rotterdammers weer in de bovenste helft van de ranglijst.

"Praat me er niet van", zei interim-trainer Leon Vlemmings gisteravond tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik krijg een rare smaak in mijn mond als ik de term linkerrijtje hoor. Daar hoor je bij Feyenoord niet over te praten, vind ik. Het is erg genoeg dat we zo lang aan de rechterkant hebben gestaan. Maar we hebben samen heel hard gewerkt om een positie te bereiken die recht geeft op deelname aan de play-offs. Daar spreek ik liever van."

"In de eerste helft waren we volledig de onderliggende partij. We hadden geluk dat het bij rust niet 0-1 of 0-2 stond. Na de pauze speelden we dieper met onze vleugelspitsen Biseswar en Wijnaldum. Daardoor kwamen we beter aan aanvallen toe. In de tweede helft hebben we er een echte wedstrijd van gemaakt. De scheidsrechter had het lastig in deze wedstrijd. Hij moest veel moeilijke beslissingen nemen. Voor Feyenoord liep het gelukkig allemaal redelijk goed af."