Terry: "Hiddink doet het geweldig"

Sjors (Sj0rSz)
John Terry pleit voor een langer verblijf van Guus Hiddink bij Chelsea. De aanvoerder van de club uit Londen wil er in elk geval alles aan doen om de trainer uit Varsseveld te behouden.

"Hiddink heeft een goede relatie met Roman Abramovich. We presteren uitstekend en ik weet zeker dat de onderhandelingen al lopen. Als we zo doorgaan is er maar één optie," begon Terry zijn betoog. "Hij doet het geweldig. Hij zit ons elke dag op training achter de broek en laat niemand met wat dan ook wegkomen."

Een aantal Engelse kranten zouden liever zien dat José Mourinho weer naar The Blues zou terugkeren, maar Terry voelt nauwelijks wat voor dat idee. "Kijk, José is een geweldige trainer en heeft het hier goed gedaan. Maar het is nu de beurt aan iemand anders. Mourinho is van wereldklasse, veel spelers hebben nog contact met hem. Maar Chelsea heeft nu stabiliteit nodig. Hiddink doet het geweldig en laat ons vrij spelen. Al blijft het natuurlijk wel de beslissing van de clubleiding."

Hiddink blijft nog tot het einde van dit seizoen interim-trainer van Chelsea. Daarna zal de oefenmeester zich, in theorie, weer fulltime op de nationale ploeg van Rusland gaan richten.