Schet, Pedro langer bij Feyenoord

Olga (Nuongirl)
Feyenoord heeft de optie in het contract van Luis Pedro (18) gelicht en zijn verbintenis met twee seizoenen verlengd. Daarnaast werd het contract met Mitchell Schet (21) verlengd.

Pedro, een snelle aanvaller uit de eigen jeugdopleiding, heeft nu een verbintenis tot medio 2011 in Rotterdam. "Luis is in feite nog altijd maar een A-junior, maar heeft dit seizoen al regelmatig bewezen een meerwaarde te kunnen hebben", aldus Eric Gudde. "Onze technische mensen hebben er dan ook vertrouwen in dat hij zich verder zal doorontwikkelen"

De afgelopen seizoenen ontwikkelde de aanvaller zich stormachtig. Hij werd jeugdinternational, topscorer van de landelijke competitie voor A-junioren en scoorde bij zijn officiële debuut in Feyenoords eerste elftal direct twee keer. "Hij is één van de exponenten van onze jeugd. Het is nu aan hem om de komende seizoenen de verwachtingen waar te maken. Met het verlengen van zijn contract willen we aangeven dat Feyenoord in zijn kwaliteiten gelooft."

Het contract met Schet werd met één seizoen verlengd en loopt nu tot medio 2010 en Feyenoord heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met nog met twee extra jaren te verlengen. "Dit betekent veel voor me. Er blijkt vertrouwen van de club uit, maar eigenlijk wil ik er niet teveel over praten. Ik wil het op het veld laten zien," aldus Schet.

De Rotterdammers legden vandaag ook nog vier jeugdspelers vast.