Willem II neemt afscheid van drietal

Michel (methodmich)
Willem II gaat komend seizoen verder zonder Danny Mathijssen, Angelo Martha en Mohamed Messoudi. De aflopende contracten van het drietal worden niet verlengd.

Verdediger Martha speelde sinds zijn komst van ADO Den Haag in de zomer van 2007 slechts twee duels voor de Tilburgers. Danny Mathijssen was in twee periodes goed voor 139 wedstrijden in het eerste. De zelf opgeleide middenvelder kwam tussendoor even uit voor AZ, dat hem ook verhuurde aan RKC Waalwijk en NAC Breda. De Belgische middenvelder Messoudi kwam in de zomer van 2006 over van Germinal Beerschot Antwerpen en speelde sindsdien 67 duels voor Willem II.

De Tilburgers lichtten wel de opties in de contracten van de middenvelders Mehmet Akgün en Ibrahim Kargbo. De Duitser Akgün kwam in januari 2008 van Borussia Dortmund en speelde tot nu toe 27 duels in de eredivisie. Kargbo kwam in de zomer van 2006 van FC Brussels en speelde sindsdien 85 wedstrijden. De speler uit Sierra Leone kwam onlangs nog in het nieuws wegens zijn conflict met Marko Arnautovic van FC Twente.