Van Grinsven wil team zien strijden

Olga (Nuongirl)
De Brabantse derby tussen TOP Oss en FC Den Bosch staat morgen op het programma. De kersverse periodekampioen neemt het op tegen het team van interim-trainer Jan van Grinsven, die benadrukt dat Den Bosch moet winnen.

Waar TOP door het winnen van de periodetitel een plek in de play-offs veilig stelde, staat opponent Den Bosch op een zevende plaats. Willen de Bosschenaren ook een plekje in de play-offs afdwingen, dan moeten er punten worden gepakt.

"Omdat dit een zwaar beladen duel is kunnen we zeker veel strijd verwachten. We moeten daar natuurlijk wel in meegaan maar wij moeten daarbij niet vergeten om vooral ook te blijven voetballen", zei keuzeheer Van Grinsven op de clubsite.

"Waar bij ons de vorm de laatste weken nogal wisselend is, is TOP Oss de laatste weken duidelijk in goede vorm. De ploeg zal daarom waarschijnlijk ook een nog moeilijker te bestrijden tegenstander zijn dan anders."

"Wij kunnen ons echter geen onnodig puntverlies meer veroorloven en moeten daarom alles op alles zetten om deze belangrijke thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Met de steun van onze aanhang moet dat echter kunnen lukken."