Heracles ziet af van John

Olga (Nuongirl)
Heracles Almelo heeft besloten om Collins John niet mee te laten trainen. Aanvankelijk hadden de Tukkers er geen problemen mee dat de bij NEC weggestuurde spits tot het einde van het seizoen zijn conditie op peil wilde houden in Almelo.

Aan het licht kwam echter dat John na dit seizoen graag weer in Engeland wil spelen. Hierdoor veranderde Heracles van mening en besloot het om de aanvaller alsnog te weigeren.

Dit seizoen werd John door NEC van Fulham gehuurd, maar in Nijmegen wist hij niet de juiste snaar te raken. De Nijmegenaren hadden een optie bedongen om John na dit seizoen aan zich te binden, maar de clubleiding besloot de optie niet te lichten.

Algemeen directeur van Heracles, Nico Jan Hoogma, gaf via het digitale thuis aan waarom ook Heracles John niet wilde. "Wij wilden graag dat als de periode goed zou bevallen de mogelijkheid hebben om hem voor volgend seizoen aan ons te binden. Maar John wil terug naar Engeland. Daarmee vervalt voor ons de meerwaarde van een aantal maanden meetrainen", aldus Hoogma.