Haarlem wil verder met selectie

Olga (Nuongirl)
De technische staf van HFC Haarlem is uiterst tevreden over de prestaties van de selectie van het eerste elftal en wil een groot deel van de groep bij elkaar houden.

Dit in tegenstelling tot berichten die op internetsites te lezen waren, waarin werd gesproken over een massaontslag. "Totale nonsens”, aldus Haarlem-trainer Jan Zoutman. “Ik hoef niet uit te leggen dat we zeer tevreden zijn over de prestaties van de selectie en we willen de selectie dan ook grotendeels in tact houden. Uiteraard zullen er wel een paar wisselingen plaatsvinden, maar dat geldt voor iedere club”.

Wel werden er een aantal contracten opgezegd, maar ook dat is niet bijzonder. “Het opzeggen van aflopende contracten betreft een formaliteit”, vervolgt Zoutman. “Dat moet voor 1 april gebeuren, daarna gaan we nog met die spelers in gesprek met betrekking tot het volgende seizoen. Voor een paar spelers zal dat betekenen dat zij volgend seizoen niet meer bij Haarlem spelen maar we hebben de intentie om met het overgrote deel van deze groep verder te gaan”.