Drie Spanjaarden op Ordina Open

Sjors (Sj0rSz)
Fernando Verdasco, Tommy Robredo en David Ferrer zullen in juni aan de Ordina Open in Rosmalen gaan deelnemen. Ook wist de organisatie Dinara Safina en Michaëlla Krajicek te strikken voor deelname aan dit evenement.

Krajicek schreef de Ordina Open in 2006 op haar naam door in de finale in twee sets van Safina te winnen. Op dit moment is Kleine Kraai bezig om weer in de top 100 van de wereldranglijst terug te keren. Vorig seizoen stond vooral in het teken van blessures en vormverlies, waardoor de Nederlandse tennisster ver weg zakte.

Ferrer zal in het mannentoernooi zijn titel gaan verdedigen. "Ik begrijp niet waarom men zegt dat Spaanse jongens niet op gras kunnen spelen. Dat kunnen we best!", liet de Spanjaard na zijn gewonnen finale weten. Daarnaast liet hij destijds ook al doorschemeren zijn titel in 2009 te willen prolongeren.

Verdasco baarde in januari opzien door de halve finale van de Australian Open te bereiken. Hierin ging hij strijdend ten onder tegen de latere winnaar van deze Grand Slam, Rafael Nadal. Momenteel staat de Spaanse tennisser tiende op wereldranglijst.