Van Bommel: "PSV komt te vroeg"

Sjors (Sj0rSz)
Mark van Bommel heeft laten weten dat hij nog niet naar PSV zal terugkeren. De middenvelder liet tegenover PSV TV weten dat het daarvoor nog te vroeg is. Daarnaast zou de voetballer de Champions League nog eens willen winnen.

"Dat PSV mij heeft gevraagd om terug te komen streelt mij enorm," gaf Van Bommel toe. "Toch vind ik het zelf nog iets te vroeg. Ik voel me fysiek nog iets te goed en denk dat ik op dit niveau nog eenvoudig mee kan. Ik schat daarnaast de Duitse competitie iets hoger in dan de Nederlandse competitie, dat bedoel ik overigens niet respectloos."

Van Bommel is, naast zijn goede conditie, ook nog erg ambitieus. "Mijn ambitie om de UEFA Champions League nog een keer te winnen is groot. Ik voel me nog erg fit en ik acht het dus nog te vroeg om terug te komen bij PSV."

Bovendien liet de voormalig speler van PSV weten zijn oude werkgever nog altijd te volgen. "Het is normaal dat als je vier keer op rij kampioen wordt, dat die vijfde keer hartstikke moeilijk is en het is ook normaal dat je een keer geen kampioen wordt. Alleen de basis moet daar zijn om volgend jaar weer voor het kampioenschap te spelen."