'Club Brugge wil Koster als nieuwe trainer'

Olga (Nuongirl)
Het Algemeen Dagblad meldt dat Adrie Koster de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden van het Belgische Club Brugge. Koster, momenteel coach van Jong Ajax, zou bovenaan het lijstje der kandidaten staan bij de Belgische topclub.

Bij Club Brugge is momenteel Jacky Mathijssen hoofdtrainer, maar vanwege de teleurstellende resultaten van de club dit seizoen zit hij al een tijdje op de schopstoel. De 1-4 nederlaag op eigen veld tegen AA Gent van afgelopen zondag bracht zijn positie aan het wankelen, maar Mathijssen krijgt tot en met de wedstrijd tegen KV Kortrijk van komende vrijdag het vertrouwen.

Voor volgend seizoen wil men bij Club Brugge een trainer aanstellen, die de vele jonge spelers in de A-selectie aantoonbaar beter kan maken. Koster koerst momenteel met Jong Ajax op de landstitel af in de beloftencompetitie. De Amsterdammers willen dan ook graag door met de Zeeuw, wiens contract na dit seizoen afloopt. Ajax verlangt aan het eind van deze week duidelijkheid van Koster.