[NBA] Monsterscore voor Clippers

Ermin (TheClown1)
De wedstrijd tussen de Los Angeles Clippers en de Washington Wizards had veel weg van een All-star wedstrijd. Er werd weinig verdedigd en de spelers lieten elkaar graag mooie punten maken. De eindstand was 123-108 in het voordeel van de Clippers.

De topscorer van de wedstrijd van Eric Gordon. De shooting guard van de Clippers scoorde 26 punten en gaf zes assists. Zijn teamgenoot Baron Davis, die bekend staat dat hij liever schiet dan een pass geeft, verbaasde vriend en vijand met zijn spel. Hij gaf twintig assists in de wedstrijd. Verder kwam hij ook tot elf punten. Hij pakte acht rebounds, wat helaas wel twee rebounds te weinig was voor een triple-double. Steve Novak was goed voor 21 punten, terwijl Chris Kaman er 19 inlegde.

Bij de Wizards, die slechts zestien overwinningen tot nu to behaald hebben, was Antawn Jamison de topscorer met 24 punten. Daruis Songaila en Andray Blatche waren beide goed voor veertien punten. Mike James en Javala McGee scoorden beide dertien punten. Caron Butler, een van de leiders in dit team, moest een plaats nemen op de bank vanwege hamstringblessure.