Musampa maakt het seizoen af bij Willem II

donroyco
De transfer van Kiki Musampa naar Willem II is rond. De 31-jarige middenvelder zal het seizoen afmaken in dienst van de Tricolores. Daar Musampa vorig jaar bij FC Seoul zijn contract liet ontbinden, hoeft Willem II geen transfersom te betalen voor de voormalig Ajacied.

"Ik heb via mijn eigen bureau contact met Willem II opgenomen", licht Musampa de recente ontwikkelingen toe tegenover Sportweek. "Maandag heb ik een training meegedaan en dinsdag de volle negentig minuten gespeeld in een oefenduel tegen RKC Waalwijk. Willem II wilde kijken hoe ik er fysiek voor stond en dat ging goed. Ik speel het komende halfjaar in Tilburg en in de zomer kijken we hoe het verder loopt."

Musampa, geboren in Congo, is in zijn nopjes met zijn rentree op het hoogste niveau. "Dit is een nieuw hoofdstuk in mijn voetballoopbaan. Het is misschien maar voor korte duur, maar dit is een stap in de goede richting. Zo kom ik weer in de picture en kan laten zien waar ik toe in staat ben. Het belangrijkste is dat ik weer lekker ga voetballen. We zien daarna wel wat de volgende stap gaat worden."