[NBA] Clippers geven hoop op

Ermin (TheClown1)
Op dit moment zijn er een paar teams die geen uitzicht meer hebben op de play-offs. Teams als Los Angeles Clippers en Golden State Warriors kijken al rustig uit naar het volgend seizoen. Dat was ook duidelijk te zien in de wedstrijd tegen de Cleveland Cavaliers. De Clippers verloren met 89-83.

Aan de score te zien zou je niet zeggen dat het tankfenomeen begonnen is. Dit is een fenomeen dat teams doen om zo meer kans te maken in de draft dat aan het begin van het seizoen gehouden wordt. Het team met het minst aantal overwinningen heeft het meeste aantal balletjes in de loterij voor de First pick. Dit weerhield LeBron James, van de Cavs, niet om zijn magische kunsten te tonen. James mag weer een triple-double bijschrijven. Hij scoore 32 punten, pakte dertien rebounds en gaf elf assists. Zyndruans Ilgauskas was goed voor zestien punten en acht rebounds.

Bij de Clippers waren de punten wat eerlijker verdeeld. Zach Randolph en Al Thorton scoorden beide twintig punten. Baron Davis, de shoot first, pass later pointguard, er twaalf maakte. Eric Gordan scoorde veertien punten voor het team uit Los Angeles.