Benzema twijfelgeval voor duel met Barcelona

Olga (Nuongirl)
Waar FC Barcelona in de Champions League-wedstrijd tegen Olympique Lyon hoe dan ook geen beroep kan doen op aanvoerder Carles Puyol, moeten wellicht ook de Fransen een belangrijke speler missen in de return in de achtste finale van het kampioenenbal.

Spits Karim Benzema moest zich gisteren in de rust van de wedstrijd tegen Lille laten vervangen vanwege een heupblessure. Tegenover Goal.com verklaarde de jonge goalgetter dat hij er niet gerust op is wat betreft de wedstrijd van woensdag. "Na een kwartier spelen kreeg ik een tik op dezelfde plek als vorige keer (de heup)", zei Benzema na afloop. "Ik heb toen om een wissel gevraagd, omdat ik niet meer kon aanzetten. Naast teleurgesteld ben ik ook een beetje ongerust over woensdag."

Zijn meespelen in het duel met Barcelona is dus onzeker. "Ik heb geen idee. Zin om te spelen heb ik zeker, maar als ik pijn voel sta ik mijn plaats af aan iemand anders. Ik wil niet het risico nemen te starten tegen Barcelona en vervolgens mijn ploeggenoten in de steek te moeten laten na enkele minuten spelen."