[NBA] Clippers zorgen voor verrassing

Ermin (TheClown1)
Aan het begin van het seizoen vertelden de experts dat de Los Angeles Clippers op papier een goede ploeg leken. Dit kon het team niet echt bewijzen. Gisteravond zorgden ze voor een stunt. Ze wonnen met 93-91 van de kampioen van vorig jaar, de Boston Celtics.

De Celtics moesten het doen zonder de ster Kevin Garnett. De grote forward heeft een blessure wat hem al een paar wedstrijden aan de kant houdt. Glen Davis was zijn vervanger in de basis. De speler kwam tot veertien punten en vier rebounds. Rajon Rondo en Ray Allen waren beide goed voor zeventien punten. Paul Pierce scoorde twintig punten en was hiermee de topscorer aan de kant van de Celtics.

Bij de Clippers was het vooral de avond van Zach Randolph. De forward, die in New York te dik en sloom werd beschouwd, scoorde dertig punten en pakte twaalf rebounds. Marcus Camby was goed voor veertien punten en elf rebounds. Baron Davis, die een instelling van shoot first, pass later heeft, scoorde zestien punten, pakte zeven rebounds en gaf vijf assists. Hiermee was de vijftiende overwinning van het seizoen behaald voor de Clippers.