Sunweb langer hoofdsponsor NAC Breda

Olga (Nuongirl)
Touroperator Sunweb Vakanties zal ook de komende drie seizoenen hoofdsponsor blijven van NAC. Algemeen directeur Theo Mommers en Sunweb directeur Joost Romeijn tekenden vandaag het nieuwe contract dat Sunweb aan de Bredase eredivisionist bindt.

In het seizoen 2005/2006 werd Sunweb voor twee seizoenen hoofdsponsor van NAC, om daarna het contract nog eens voor twee jaar te verlengen. Directeur Joost Romeijn: “NAC is de afgelopen vier jaar een fantastisch uithangbord voor ons geweest en is een zeer solide partner. De uitstraling van NAC en haar trouwe supporters past erg goed bij ons. Sunweb blijft zeker tot 2012 aan de club verbonden, het jaar waarin NAC haar honderdjarig bestaan viert."

Algemeen directeur van NAC Theo Mommers is zeer ingenomen met de verlenging van het contract met de hoofdsponsor. "Met Sunweb hebben we nu het langste contract dat NAC ooit met een hoofdsponsor heeft afgesloten. Dat tekent de nauwe band tussen Sunweb en NAC.”

NAC wil samen met de gemeente Breda het Rat Verlegh Stadion flinke moderniseren en uitbreiden. In de komende jaren wordt met projectontwikkelaar HEJA gewerkt aan de realisering van het Stadionkwartier. “Het contract met hoofdsponsor Sunweb draagt bij aan de stevig fundament voor de exploitatie van de club in de komende jaren.”