Krabbe: "Ik heb dat woord niet gezegd"

Olga (Nuongirl)
FC Emmen won gisteren met 3-2 van SC Cambuur-Leeuwarden. Na afloop van het duel was de persconferentie er één van aparte origine. Cambuur-trainer Stenley Menzo weigerde aan te schuiven, omdat Emmen-trainer Paul Krabbe het ‘k-woord’ tegen hem zou hebben gebruikt.

"Heb ik kankeraap gezegd?," waren de felle worden van Krabbe na afloop van het duel tegenover Goal.com. "Heb ik dat woord gebruikt? Ik heb dat helemaal niet gezegd. Vind het zeer gênant dat er wordt beweerd dat ik dit soort bewoordingen zou hebben gezegd. Ik had wel wat gezegd tegen Alfons Aerts (ex-FC Emmen en huidig assistent-trainer van Cambuur), maar meer ook niet."

De oefenmeester vond dat zijn ploeg in de eerste helft ondermaats speelde. "We begonnen slecht, hebben knullig geacteerd in de eerste helft. Dit resulteerde dan ook in een 2-0 achterstand bij het rustsignaal. We hebben wat mogelijkheden gehad, maar konden het net niet vinden."

In de rust probeerde Krabbe met een donderspeach zijn manschappen op scherp te zetten voor de tweede helft. "In de rust zijn er stevige woorden gevallen. In de tweede helft is er op het veld karakter getoond. We hebben alle risico’s genomen."

"Op een gegeven moment speelden we met vier aanvallers. Dan valt die 1-2 en hoop je op de 2-2. Vervolgens maken we nog 3-2, echt geweldig. Volgende week spelen we tegen Helmond Sport. Als we daar verliezen, sta je weer met beide benen op de grond. Maar deze winst moet je meenemen."