Van den Brom snijdt in defensie AGOVV

Olga (Nuongirl)
AGOVV Apeldoorn-trainer John van den Brom zal vandaag het mes zetten in zijn eigen verdediging. Tegen FC Zwolle zal de achterhoede van de Apeldoorners voor minstens de helft gewijzigd zijn.

Stanley Tailor vervangt de geschorst Chiro N'Toko, terwijl Martin Suchy het veld moet ruimen voor Timothy Catalina. Suchy ging afgelopen vrijdag tegen RKC Waalwijk in de fout bij de eerste Waalwijkse treffer en maakte verder geen al te beste indruk.

Dat vindt ook Van den Brom. "Ik ben over een aantal spelers niet tevreden en Martin is er daar één van", zei hij tegen De Stentor.

Jaime Bruinier en Ramon Leeuwin zullen waarschijnlijk kort voor de defensie spelen van de ploeg van Van den Brom, die inmiddels al afscheid heeft genomen van twee van de drie proefspelers die deze week in Apeldoorn acte de presence gaven.

Nik Ablinger (FC Rapperswil-Jona uit Zwitserland) en Alexandre Jansen Da Silva (Standard Luik) maakten niet genoeg indruk op de technische staf van AGOVV. De Russisch/Belgische spits Dimitri Iakovlevski mag zich nog tot woensdag bewijzen.