Jovanovic loopt niet warm voor Engeland en Madrid

Wouter Kursten (Magneet)
Standard Luik-spits Milan Jovanovic heeft de clubs momenteel voor het uitkiezen. De 27-jarige Serviër heeft de juiste aanbieding er echter nog niet tussenuit kunnen vissen.

De aanvaller weigerde in dat kader al twee Engelse clubs. "Eén club staat net onder de top 4 in de Engelse Premier League", onthult Jovanovic al iets tegenover het Servische Blic Online. "Everton is het niet. Die club heb ik al eerder afgewezen."

"Ik krijg nog aanbiedingen, maar die zijn allemaal vaag. En ik wil niet nog een keer ontgoocheld worden. Vorig jaar kon en wou ik naar PSV, maar Standard wou me niet laten vertrekken."

Zelfs het grote Real Madrid klopte al aan bij Jovanovic, maar ook De Koninklijke kreeg nul op het rekest. Jovanovic hierover: "De voorwaarden waren te zwak. Het zou niet goed geweest zijn voor mijn carrière."

"Ik kon een contract tekenen voor een jaar met een optie op drie extra jaren, maar ik wil me niet nog een keer bewijzen. Ik wil niet naar Real Madrid om enkel mijn CV op te fleuren. Je gaat naar Madrid als een ster of je blijft waar je bent. Real Madrid is verleden tijd voor mij."