FC Dordrecht versterkt zich met Tevreden

Peterselieman
De derde tussentijdse versterking van FC Dordrecht heet Brian Tevreden. Dit seizoen haalden de Dordtenaren reeds Cecilio Lopes (op huurbasis) en Jurrick Juliana naar de Krommedijk.

De 27-jarige Brian Tevreden keerde vorige zomer terug uit Griekenland, waar hij uitkwam voor Panthrakrikos. Sindsdien kwam de allrounder uit voor amateurclub FC Lisse.

"Voetballend ging het goed. Ik had een goed contract en een goed leven, maar op een gegeven moment ontstond er een achterstand met de betalingen. En ik heb wel een dochtertje om voor te zorgen," aldus Tevreden op de clubsite van FC Dordrecht.

"Ik wilde dolgraag betaald voetbal spelen. Daarom ben ik nu hartstikke blij met de kans bij Dordrecht. Ik had het nieuwe jaar niet mooier kunnen beginnen," zo voegde Tevreden daaraan toe.

Bij FC Lisse speelde Tevreden slechts zes competitieduels, waarin hij wel drie keer wist te scoren. Hij deed in een wat offensievere rol dan hij in Dordrecht zal krijgen. Technisch directeur Marco Boogers ziet in Tevreden immers een vervanger voor de zwaar geblesseerde linksback Brian Pinas.