[NFL] Mangini, Marinelli, Crennel ontslagen

Matthias (Veritaz)
Een dag na de einde van het seizoen hebben al drie coaches de zak gekregen. De Jets, Lions en Browns hebben allemaal hun trainer de laan uitgestuurd.

De Jets misten gisteren op een haar na de playoffs nadat het team het seizoen nog goed was begonnen. De organisatie had voorafgaand aan het seizoen veel geld uitgegeven om ervoor te zorgen dat er een team stond wat eindelijk weer eens mee kon gaan doen om de prijzen. Dit is dus niet gelukt en daar moet hoofdtrainer Eric Mangini de prijs voor betalen. Een ander team wat playoff aspiraties had was Cleveland. De Browns waren er vorig jaar dichtbij en hoopten dit jaar de sprong te kunnen maken. Maar dat is niet gelukt en een teleurstellend seizoen eindigde met maar vier gewonnen wedstrijden. Trainer Romeo Crennel heeft hiervoor moeten boeten en is de laan uitgestuurd. Dit was een paar dagen nadat ook directeur Phil Savage het veld moest ruimen.

Ook de Lions gaan op zoek naar een nieuwe trainer. Onder Rod Marinelli eindigden de Lions dit seizoen op een troosteloze 0-16 ratio en zijn ze het slechtste team uit de historie van de NFL geworden. Eerder dit seizoen was ook al de hoofddirecteur Matt Millen opgestapt.