[FOK!actie] FOK!sport heeft het gehaald!

Olga (Nuongirl)
In het kader van de actie Serious Request van 3FM is FOK!sport vandaag, zaterdag 20 december, de uitdaging aangegaan om zo veel mogelijk nieuwsberichten te plaatsen in 24 uur. Voor ieder bericht zouden zowel Sj0rSz, ziggyziggyziggy als JJdJ1984 50 eurocent aan het goede doel doneren.

Vanaf 00:00 uur vannacht heeft de crew van FOK!sport hard haar best gedaan om die 100 berichten, het maximum, te posten. En het is ons gelukt. Dit is bericht nummer 100 van vandaag en dus hebben we voor de actie Serious Request van 3FM 150 euro verdiend.

Waarom de steun aan Serious Request? FOK!sport wil de 36 miljoen vluchtelingen die op de wereld zijn helpen door deel te nemen aan de actie van 3FM. Drie dj's laten zich ook dit jaar zes dagen opsluiten in het Glazen Huis zonder te eten. Door een donatie aan de radiozender kunnen we er samen voor zorgen dat het Rode Kruis meer vluchtelingen de beschikking krijgen over voedsel en water. En zo een nieuw bestaan op kunnen bouwen in hun eigen regio. Dus daarom steunt heel FOK! Serious Request.

Alle sportcrew die heeft meegeholpen: heel erg bedankt. En jullie als lezer, bedankt voor het lezen.

Overigens zijn er nog meer acties voor Serious Request van 3FM op FOK! te vinden. Lees daar hier meer over.