Stevens: "Het enige wat ik moet is sterven"

Olga (Nuongirl)
De trainer van PSV, Huub Stevens, heeft gezegd dat zijn ploeg morgen niet automatisch de favoriet is in de klassieker tegen Feyenoord.

Stevens antwoordde op de vraag of hij van zijn ploeg niet gewoon drie punten móet eisen tegen Feyenoord: "Het enige wat ik moet is sterven."

"Natuurlijk willen we zondag tegen Feyenoord de punten pakken, maar dat willen we iedere week", aldus Stevens die volop vertrouwen heeft in zijn selectie. "Ik blijf de groep de steun geven die ze verdienen. Ik krijg die steun ook terug, dat merk ik aan het plezier dat we samen hebben."

De trainer van de landkampioen was na afloop van het gelijkspel tegen Vitesse nog even met Ibrahim Afellay in conclaaf gegaan. Afellay begon toen op de bank en zei na afloop dat dat de beslissing van zijn trainer was. De Utrechter was graag in de basis begonnen. "Ibrahim was nog niet fit genoeg voor een basisplaats. Dat hadden we met hem besproken. Ik begreep ook niet waarom hij dat heeft gezegd. Tegen Feyenoord kan hij overigens normaal gesproken wel starten."