Verbeek verliest vertrouwen spelers

Sjors (Sj0rSz)
Een groot deel van de selectie van Feyenoord heeft laten weten niet meer achter Gert-Jan Verbeek te staan. In de Telegraaf, dat zich op een peiling baseert, is te lezen dat 80% van de spelers niet meer in de oefenmeester geloofd.

Veel spelers zijn het namelijk niet eens met het zware trainingsprogramma van Verbeek. Dit zou mede de oorzaak kunnen zijn van de blessuregolf, waar de club uit Rotterdam-Zuid dit seizoen mee te maken heeft. Ook de tactische keuzes en de manier van communiceren van de trainer valt slecht bij de selectie.

Verbeek zou wel voldoende praten, maar dit zou op een bijzonder onprettige manier gaan. Ook de medische staf van Feyenoord heeft dit bevestigd.

Naast de onvrede binnen de selectie meldt de krant ook dat er al een aantal incidenten heeft plaatsgevonden. Zo zou Verbeek een directe confrontatie met Jon Dahl Tomasson hebben gehad en kwam de volledige medische staf voor niets naar De Kuip, omdat de oefenmeester niet had gemeld dat de spelers vrij waren.

Recentelijk werden Roy Makaay, Kevin Hofland en Theo Lucius nog gekleineerd na de nederlaag in de UEFA Cup bij Deportivo La Coruņa (3-0).