Sno: "Belangrijk om vertrouwen te krijgen"

Olga (Nuongirl)
Sinds Evander Sno naar Ajax kwam, speelde hij negen duels in de hoofdmacht van de Amsterdammers. De 21-jarige middenvelder kreeg in zijn eerste wedstrijd een rode kaart, die later werd kwijtgescholden. In de wedstrijd tegen Sparta scoorde hij zijn enige goal tot nu toe voor de Amsterdammers.

Sno hoopt door het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar naar Real Madrid op meer speelminuten. Marco van Basten gaf gisteren echter aan dat Dario Cvitanich de spitspositie zal innemen. Hoewel hij door de transfer van Huntelaar kans maakt op meer minuten, is Sno vooral ook blij voor de topscorer. "Ik ben superblij voor Klaas-Jan. Hij maakt met deze transfer toch een heel mooie stap in zijn carrière. Real Madrid is een van de mooiste clubs in de wereld."

Van Basten gebruikt Sno vooral als invaller, en daarom hoopt de speler nu op meer basisplaatsen. "Iedere speler wil in de basis beginnen. Ik natuurlijk ook. Wat ik er zelf aan kan doen om een basisplek af te dwingen? Hard blijven werken en mijn best blijven doen. Maar het is ook belangrijk om vertrouwen te krijgen."