Win het boek IK JOL- De biografie die alles zegt

Olga (Nuongirl)
FOK! mag in samenwerking met House of Knowledge vijfmaal het boek 'IK JOL- de biografie die alles zegt' weggegeven. Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen? Lees dan verder.

IK JOL- de biografie die alles zegt

Van straatschoffie en ordinaire schopper werd hij profvoetballer. En daarna een van de beste scheidsrechters van Nederland, Europa en de wereld. Maar hij werd ook geschorst op verdenking van het gokken op door hem zelf geleide wedstrijden. Ten onrechte, bleek later. Maar het kleurde zijn dagen wel aardedonker. Zelfs volledige rehabilitatie kreeg het litteken niet weg. Ook de voortdurende oorlog tussen hem en de KNVB trok diepe voren in zijn ziel.

Al is Dick Jol geen profscheidsrechter meer, in zijn biografie kletst hij er nog één keer vol in en blaast hij bergen emoties van zich af. Het leest als een jongensboek, maakt vertrouwelijke informatie openbaar en bevat nog nooit eerder gepubliceerde officiële documenten. Daarnaast werkt IK, JOL op de lachspieren. Snelle, gevatte uitspraken en Haagse bluf gaan hand in hand, ook in confrontaties met David Beckham, Ronald Koeman, Lothar Matthäus,Roberto Carlos, John de Wolf, Nikos Machlas, Johnny Heitinga, Mark van Bommel, Wesley Sneijder, Sir Alex Ferguson en vele anderen.

'IK JOL- de biografie die alles zegt' is vanaf vandaag te koop in de boekhandel en kost ¤ 16,95.

Wil jij een van de vijf exemplaren, die we mogen weggeven, winnen? Beantwoord dan de volgende vraag: Welke belangrijke finale floot Dick Jol in 2001?

Stuur je antwoord, met vermelding van je username op FOK!, voor 7 december 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl .