Vorm: "Nog steeds in contact met Arts"

Olga (Nuongirl)
Keeperstrainer Maarten Arts was enkele weken geleden een van de slachtoffers van de grote schoonmaak in de technische staf bij FC Utrecht. Ondanks het feit dat Arts op non-actief werd gesteld, heeft hij nog altijd contact met Utrecht-doelman Michel Vorm.

Tegenover de Telegraaf geeft Vorm, sinds kort international van het Nederlands elftal, toe dat hij nog altijd met zijn voormalige trainer contact heeft over voetbaltechnische zaken. "Telefonisch bespreken we dezelfde avond nog alle belangrijke situaties," zegt Vorm hierover.

"Of dat niet raar is? Nee, wat mij betreft niet. Maarten staat op non-actief, is niet ontslagen en ik heb gewoon een ontzettend goed gevoel bij hem. Hij is belangrijk geweest om te komen waar ik nu ben."

De doelman uit Nieuwegein hoopt nog altijd op een comeback van Arts bij de Domstedelingen. "Er was helemaal niets op Maarten aan te merken. Ik ga er nog steeds van uit dat hij terugkomt en de geluiden zijn wat dat betreft gunstig."

"Wat mij betreft staat niets zijn terugkeer in de weg. En misschien wat de trainer betreft ook niet meer. Maar dat moet je hem vragen."