Stevens: "Richten op goed resultaat"

Sjors (Sj0rSz)
Huub Stevens kreeg dinsdag alle aandacht van de aanwezige media in de persruimte van PSV. De belangen bij de club uit Eindhoven zijn groot, want woensdagavond speelt de ploeg het belangrijke bekerduel tegen AZ, dat de laatste weken lekker draait.

In de voorbereiding op het duel met AZ heeft de volledige selectie van PSV gisteren lange tijd met elkaar gesproken. "Nu moeten we het op het veld laten zien. We moeten ons richten op een goed resultaat in Alkmaar," liet Stevens, die eerder dit seizoen met 1-0 van de Alkmaarders verloor, in een reactie weten. "Maar elke wedstrijd staat op zich en kent zijn eigen wetten. We spelen tegen een goed draaiende ploeg, maar dit is een knock-outsysteem. We kunnen nu laten zien dat we op de goede weg zijn."

Het is nog niet duidelijk of Timmy Simons woensdagavond kan spelen. "Hij heeft een tik tegen z’n hoofd gehad en was gisteren niet zo lekker. We zullen vandaag zien hoe hij er voor staat. Otman Bakkal is ook nog een twijfelgeval. Of hij klaar is zal op de training blijken", aldus Stevens. De oefenmeester kan in ieder geval niet over Nordin Amrabat en Jérémie Bréchet beschikken. Zij herstellen nog van diverse blessures.

Voor PSV zullen de komende dagen erg zwaar worden. Na morgen staat namelijk het uitduel met Ajax op het programma. "Maar nu telt alleen de eerstvolgende wedstrijd en die willen we winnen. De beker is toch de kortste weg naar Europees voetbal."