McClaren tekent voor gelijkspel

Sjors (Sj0rSz)
FC Twente speelt aanstaande donderdag in het kader van de UEFA Cup tegen Manchester City. Trainer Steve McClaren liet weten erg blij te zijn met een gelijkspel tegen de formatie uit Engeland. Daarnaast herhaalde hij een aantal keer dat de club uit Enschede niets te verliezen heeft.

"Wij hebben al drie punten, alle druk ligt bij City. Ik teken voor een gelijkspel", aldus McClaren in een reactie. Twee weken geleden wonnen De Tukkers met 1-0 van Racing Club de Santander. De oefenmeester denkt dat er nog drie punten nodig zijn om de volgende ronde te halen.

Het eerste punt wil FC Twente aanstaande donderdag in de wacht slepen. "We willen beter worden en daar moeten we ervaring voor opdoen. Voor de jongens is het dan ook goed om tegen een geweldige voetballer als Robinho te spelen."

FC Twente vertrok woensdag met twintig spelers naar Engeland. Kenneth Perez en Wout Brama behoorden ook tot dit gezelschap. Het duo ontbrak afgelopen weekend nog, vanwege blessures. Inmiddels zijn zij echter weer fit verklaard, waardoor de kans groot is dat Brama donderdag zal starten. Perez begint zeer waarschijnlijk op de bank.