Van Dijk prijst FC Utrecht na roerige week

Olga (Nuongirl)
Na een veelbewogen week bij FC Utrecht wachtte vandaag het treffen met koploper NAC Breda. Met de 0-0 eindstand kregen de Domstedelingen eigenlijk iets te weinig. Desondanks was aanvoerder Gregoor van Dijk naderhand wel te spreken over de prestatie van FC Utrecht.

"Qua wedstrijd kunnen we niet tevreden zijn met dit resultaat, maar uiteindelijk heb ik hier wel vrede mee," beschouwde Van Dijk de wedstrijd na met Goal.com. "We hebben er alles aan gedaan, we hebben ons leeggeknokt maar het ontbrak ons een beetje aan geluk."

De plotse wisselingen van de wacht in de trainersstaf en de daarbijkomende media-aandacht hadden hun sporen nagelaten bij de spelers van FC Utrecht, vond de captain van de Domstedelingen. "Opeens sta je met nieuwe mensen in de kleedkamer. Zoiets is wel vreemd. Het laatste kwartier waren we dan ook op, toen gingen we alles wel voelen."

Door het gelijkspel dreigt FC Utrecht de aansluiting met de middenmoot te verliezen. Van Dijk blijft desondanks positief. "Ik vind het knap hoe we ons vandaag hebben gehouden. Er is veel druk geweest en de ploeg verdient dan ook een compliment voor deze prestatie."

"Donderdag wacht De Graafschap. Vanaf nu zullen we punten moeten gaan halen," besloot Van Dijk zijn verhaal.